'Lord of the Rings' breekt alle records voor Prime Video

'Lord of the Rings' breekt alle records

Lord of the Rings The Rings of Power doet het behoorlijk goed op Prime Video.

Jim Pedd, 4 september 2022 12:24

The Lord of the Rings: The Rings of Power is nu een paar dagen te zien op Prime Video. En vandaag bevestigt Amazon dat de serie alle voorgaande records van het streamingplatform verbroken heeft.
Prime meldt niet wat zij zien als een view op hun dienst, maar vertelt wel dat The Lord of the Rings: The Rings of Power door meer dan 25 miljoen kijkers bekeken is op de eerste releasedag. Daarmee is het een serie die de grootste première ooit beleefde op de streamingdienst Prime Video.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-kijkcijfers
The Lord of the Rings: The Rings of Power kostte natuurlijk ook enorm veel geld om te maken en we hoorden deze week zelfs van een anonieme insider dat de serie de toekomst van Prime Video als streamingdienst zou bepalen.

Inmiddels is duidelijk dat de gok op The Lord of the Rings: The Rings of Power zich goed uitbetaald heeft en dat de serie een hit is bij de kijker.

De voornaamste vraag is nu echter wel, of die kijkcijfers vastgehouden kunnen worden, of dat de kijkcijfers terug gaan zakken en het uiteindelijk toch niet de grote hit blijkt die het nu lijkt.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws