Prime Video lanceerde deze week dé fantasyserie en veel meer nieuws

We zetten zoals je van ons gewend bent het nieuwe aanbod van Prime Video op een rij.

Jim Pedd, 04-09-2022 13:35

Deze week is van Prime Video. Zonder meer, met de lancering van Lord of the Rings: The Rings of Power! En deze week kwam men met twee seizoenen van The Office en van Top Gear. Voor elk wat wils dus.
Lord of the Rings: The Rings of Power (seizoen 1): Een groep bekende en nieuwe personages moet de strijd aangaan met het kwaad dat opnieuw zijn intrede doet in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon; van het Eilandkoninkrijk Númenor tot de verste uithoeken van de kaart, deze rijken en personages zullen een erfenis smeden die nog lang na hun dood zal voortleven.

The Office (seizoen 1 en 2): In het eerste seizoen voert Michael Scott (Steve Carell), regionaal manager van Dunder-Mifflin, de documentairemakers en zijn personeel mee langs een reeks lotgevallen vol ongepast gedrag, goedbedoelde maar misplaatste opmerkingen en een hoop voorbeelden van slechte managementvaardigheden.

Top Gear (seizoen 15-19): Elke aflevering weer maken Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hilarische dingen mee.

LEGO City Adventures (seizoen 2): LEGO City Avonturen komt met nieuwe boeven en misdaden in de stad waar fantasie geen grenzen kent.

The Last Ship (seizoen 2-4): Kapitein Tom Chandler en zijn crew moeten een geneesmiddel vinden nadat een pandemie wereldwijd miljarden slachtoffers eist.

LEGO Friends: Girls on a Mission (seizoen 2): Vijf beste vriendinnen hopen hun thuisstadje te redden.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Making the Cut (S03E05 en S03E06)
Star Trek: Lower Decks (S03E02)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie