search
Nog meer 'Bridgerton' om van te genieten met spin-off in de maak
Series / Nieuws

Nog meer 'Bridgerton' om van te genieten met spin-off in de maak

Met seizoen drie nog tegoed komt spin-off over Queen Charlotte er snel aan.

Bridgerton is sinds het uitkomen op Netflix in 2020 een grote hit. Het kostuumdrama dat zich afspeelt tijdens het Regency-tijdperk, zo'n 200 jaar geleden, is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. De serie gaat over de 'high society' ten tijde in de Britse hoofdstad. Een van de personages is zo geliefd gebleken dat er nu een spin-off van komt.

Na de verhalen van de familie Bridgerton met hun acht kinderen te hebben gevolgd wordt er nu werk gemaakt van het personage Queen Charlotte, gespeeld door actrice Golda Rosheuvel (Dune, Luther). In de spin-off wordt gefocust op het leven van de jonge Queen Charlotte. Zij zal in de spin-off worden gespeeld door de jonge actrice India Amarteifio.

Nóg een seizoen plus een spin-off
De spin-off is klaar met filmen en gaat de nabewerking in. In een post op Twitter deelt regisseur van de serie dat het er op zit en vertelt het publiek dat we nog even moeten wachten. Deze spin-off wordt overigens niet het enige Bridgerton project dat in de maak is. Ook wordt er een boekenreeks gemaakt over het personage van Queen Charlotte.

Dus een spin-off en een boekenreeks waar momenteel aan gewerkt wordt. Daarnaast komt er ook nog een derde seizoen van Bridgerton aan. Deze is momenteel in productie dus dat wordt iets langer wachten. Maar dat er genoeg Bridgerton vermaak aan zit te komen is zeker.

Je kijkt alle afleveringen van Bridgerton op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen