search
'The White Lotus' onthult nieuwe vakantiebestemming in trailer seizoen 2
Series / Trailer

'The White Lotus' onthult nieuwe vakantiebestemming in trailer seizoen 2

In de trailer van het volgende seizoen duikt een bekend gezicht terug op bij een nieuwe bestemming.

Na een geslaagd eerste seizoen van The White Lotus op HBO heeft de zender nu met een nieuwe trailer het tweede seizoen aangekondigd. Nog meer intrige op een exotische locatie wordt beloofd, maar Hawaï is voor nu een verre herinnering geworden. Bekijk de trailer hieronder en ontdek een nieuw resort van The White Lotus!

Het eerste seizoen van de serie ging op 11 juli 2021 in première op HBO, met onverwacht hoge kijkcijfers en lovende commentaren. Origineel bedoeld als zesdelige, beperkte serie, leverde de serie twintig Emmy-nominaties op, waaronder één voor Outstanding Limited Series.

De nieuwe trailer van The White Lotus
De trailer voor het nieuwe seizoen is opgenomen als een promotievideo voor de fictieve The White Lotus-resorts. Tanya McQuoid-Hunt, gespeeld door Jennifer Coolidge, keert erin terug en prijst The White Lotus in een voice-over.

Ze zegt: "Wanneer ik verblijf in een van The White Lotus-resorts, is het altijd een onvergetelijke ervaring. Altijd." Ondertussen dobbert ze rond op een luxe jacht, in wat Sicilië blijkt te zijn - de nieuwe vakantiebestemming voor seizoen 2!

Op 22 oktober zal het volgende zonnige seizoen bij HBO Max te zien zijn. Bekijk hieronder de trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen