search
Spanning tussen Targaryens loopt hoog op in 'House of the Dragon' aflevering 4
Series / Trailer

Spanning tussen Targaryens loopt hoog op in 'House of the Dragon' aflevering 4

De vraag is wanneer al deze spanning zal gaan escaleren tot iets gewelddadigers.

De nieuwe teaser van de vierde aflevering van House of the Dragon is net uit, en belooft weer een spannende aflevering op te gaan leveren. Bekijk de teaser snel hieronder!

In de teaser wordt het uitgroeiende conflict getoond tussen Koning Viserys Targaryen en zijn broer Daemon. De spinoff van HBO's bejubelde Game of Thrones heeft al veel lof gekregen, met consistent hoge kijkcijfers en positieve recensies die het netwerk ertoe hebben aangezet om snel seizoen 2 aan te kondigen.

In het eerste seizoen zullen in totaal tien afleveringen langskomen over de voorgeschiedenis van het machtige Huis Targaryen, met meer dan voldoende bloeddorstge draken aan hun zijde. Wekelijks worden de afleveringen uitgezonden tot de finale op 23 oktober.

De nieuwe teaser
De trailer, gedeeld door het YouTube-kanaal van Game of Thrones, toont Daemon die zijn terugkeer maakt naar King's Landing. Dit gebeurt vlak nadat hij is benoemd tot Koning van de Smalle Zee, vermoedelijk door zijn overwinning op de Crabfeeder in de vorige aflevering.

De teaser toont ook de oplopende spanning tussen Viserys en Rhaenyra, vermoedelijk door de konings voortdurende voortrekken van Aegon. De teaser eindigt met een draak die een schip aanvalt, wat een mogelijke escalatie van geweld tussen de facties suggereert.

Bekijk zelf hieronder wat je ervan denken moet!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen