search
'House of the Dragon'-personage sterft op brute wijze
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-personage sterft op brute wijze

Een schurk uit House of the Dragon is op gruwelijke wijze om het leven gekomen in de laatste aflevering.

De derde aflevering van House of the Dragon eindigde met een slachtveld, en een gruwelijke dood voor een vijand. Lees niet verder als je de aflevering nog niet gezien hebt!

Aan het begin van aflevering 3 van House of the Dragon zien we dat er drie jaar voorbij is gegaan sinds het begin van de oorlog tussen Daemon Targaryen en Corlys Velaryon tegen de Crab Feeder.

Gruwelijke dood in House of the Dragon
We zien dat er weinig progressie is gemaakt sinds het begin van de oorlog. Ondanks dat Daemon een draak bezit, blijkt de Crab Feeder met zijn leger een geduchte tegenstander te zijn.

Aan het einde van de aflevering is dat echter wel anders. Wanneer Daemon te horen krijgt dat Viserys eindelijk hulp stuurt, neemt hij het heft in eigen handen. In zijn eentje betreedt hij het kamp van de vijand, om zich vervolgens een weg door de vijanden te slaan.

Dat lijkt echter verkeerd af te lopen, wanneer Daemon omsingeld wordt en onmogelijk in staat lijkt om te winnen. Maar dan wordt hij gered door het leger van Corlys Velaryon en een draak.

Daemon stormt op de Crab Feeder af, die zich had teruggetrokken in een grot. Wanneer we hem weer zien, sleept hij het bovenlichaam van de man achter zich aan. Hij heeft de schurk op gruwelijke wijze vermoord en toont het aan zijn manschappen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen