search
Deze briljante cross-over kan de Arrowverse redden!
Series / Nieuws

Deze briljante cross-over kan de Arrowverse redden!

Met een cross-over tussen deze twee overgebleven series kan de Arrowverse hopelijk nog voort blijven bestaan.

Brec Bassinger, die Courtney Whitmore vertolkt in The CW's Stargirl, heeft interesse getoond in een cross-over tussen Superman & Lois en Stargirl. Kunnen deze twee serie als twee van de weinige overgebleven series van de Arrowverse hun (super)krachten bundelen?

Hoewel de Arrowverse sinds 2012 het vlaggenschip is van The CW, moest dit schip een radicaal andere koers gaan varen sinds het begin van 2022. Toen bekend werd gemaakt dat WarnerMedia en Paramount hun aandelen in het netwerk wilden verkopen, moest de zender grote veranderingen gaan doorvoeren. Hiertoe behoorde het annuleren van de Arrowverse-series Legends of Tomorrow en Batwoman.

Terwijl Stargirl seizoen 3 deze herfst zal worden uitgezonden, heeft The CW nog maar twee andere Arrowverse-shows over, namelijk The Flash en Superman & Lois. Deze twee series zijn respectievelijk nog verlengd met een negende en derde seizoen. Maar voor The Flash zal seizoen 9 ook het einde betekenen.

Kan de cross-over werkelijkheid worden?
In een recent interview met Looper werd Stargirl's Brec Bassinger gevraagd of ze een crossover in gedachten had, die ze zou willen doen met de DC-shows die nog over zijn op The CW.

Bessinger antwoordde: "[Met] 'Superman & Lois' - ik kan onze shows helemaal zien mixen. Superman is een van de meest iconische superhelden ooit. Het zou echt cool zijn voor Stargirl en Superman om samen te werken."

Voor Stargirl is het nog niet duidelijk of er een vierde seizoen zal gaan verschijnen bij The CW. In de herfst zal seizoen 3 worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen