search
Deze 3 ijzersterke Netflix-series moet je gezien hebben!
Series / Netflix Kijktip

Deze 3 ijzersterke Netflix-series moet je gezien hebben!

Kan jij al zeggen dat je deze drie topseries hebt gekeken op Netflix?

Soms is het lastig het kaf van het koren te scheiden op de streamingdienst, en vandaar geeft de redactie van SerieTotaal je weer drie tips voor overdonderd goede series op Netflix!

Outlander | Kijk nu! | 5 seizoenen
De serie volgt het verhaal van Claire Randall, een getrouwde verpleegster uit 1945, die op mysterieuze wijze terug in de tijd wordt geslingerd naar 1743, waar ze onmiddellijk in een onbekende en bedreigende wereld terechtkomt.

Als ze gedwongen wordt om te trouwen met Jamie Fraser, een ridderlijke en jonge Schotse krijger, ontbrandt er een hartstochtelijke relatie, die Claire's hart verscheurt tussen twee totaal verschillende mannen in twee onverzoenlijke levens.



All of Us Are Dead | Kijk nu! | 1 seizoen
Het was een doodnormale schooldag voor de studenten van een Zuid-Koreaanse middelbare school - totdat een van de studenten besmet terugkeert uit het wetenschapslab van de school.

Terwijl de infectie zich buiten de school en over het hele schiereiland verspreidt, ondervraagt het leger wanhopig de gestoorde wetenschapsleraar die het allemaal begonnen is. Ondertussen moeten zijn studenten zich tot het uiterste inspannen om de zombie-apocalyps te overleven, die binnen hun school is ontketend.



Baby | Kijk nu! | 3 seizoenen
Geïnspireerd door het waargebeurde schandaal van Baby Squillo uit 2013, ontvouwt het plot van de serie zich op een eliteschool in Rome. De kijker daar volgt Chiara Altieri, een rijk en mooi meisje dat gedesillusioneerd is over haar bevoorrechte leven.

Al snel ontmoet Chiara Ludovica Storti, een impulsief meisje dat stiekem in geldnood zit. Ludovica trekt Chiara al snel mee in de duistere wereld van de minderjarige prostitutie en begint ze een luguber dubbelleven, dat haar steeds dieper in de problemen brengt.

Aanbevolen artikelen