Trailer van mysterieuze thriller 'Luckiest Girl Alive' met Mila Kunis

Trailer 'Luckiest Girl Alive' met Mila Kunis

Filmnieuws - De mysterieuze thriller zal aan het begin van de maand oktober te zien zijn op Netflix...

Geoffrey Ketels, 7 september 2022 15:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Begin oktober verschijnt op Netflix de gloednieuwe mysterieuze thriller Luckiest Girl Alive. Ondertussen heeft de streamingdienst ook een trailer de wereld ingestuurd die alvast een voorsmaakje geeft van wat de film allemaal te bieden zal hebben.
Luckiest Girl Alive laat ons kennismaken met Ani FaNelli. Zij lijkt het allemaal goed voor mekaar te hebben. Als schrijfster heeft ze een mooie positie weten te bemachtigen bij een magazine en daarnaast kan ze zich de mooiste outfits veroorloven. Het sprookjeshuwelijk dat er zit aan te komen maakt het natuurlijk helemaal af.

Alles lijkt Ani dus voor de wind te gaan tot een regisseur van een misdaaddocumentaire haar plots benadert om haar versie te geven van een schokkend incident dat plaatsvond toen Ani nog een tiener was.

Roman van Jessica Knoll
Deze gloednieuwe film met actrice Mila Kunis in de hoofdrol is gebaseerd op de gelijknamige roman die op de markt werd gelanceerd door Jessica Knoll. Ze beweerde in eerste instantie dat het verhaal fictief was, maar later gaf de schrijfster toch toe dat ze ooit het slachtoffer was geworden van een groepsverkrachting.

De film Luckiest Girl Alive is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 7 oktober 2022.


Lees meer over: Luckiest Girl Alive, film, films, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws