Nieuwe misdaadserie is groot succes op Netflix

Nieuwe misdaadserie is een groot succes op Netflix

Op gespecialiseerde websites zoals IMDB blijken kijkers nochtans net wat minder overtuigd te zijn...

Geoffrey Ketels, 7 september 2022 15:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week verscheen op Netflix de gloednieuwe komische misdaadserie Fakes. In eerste instantie stonden de verwachtingen rond de reeks niet bepaald hooggespannen, maar ze weet duidelijk vriend en vijand te verrassen.

De nieuwe serie Fakes vertelt het verhaal van twee tieners genaamd Zoe en Becca die een handel hebben opgezet in nep-ID's. Onder meer op Twitter zijn fans het er alvast met elkaar over eens dat de reeks er geweldig goed uitziet. De vraag naar een tweede seizoen klinkt dan ook steeds luider.

Tegenvallende scores
Ondanks het feit dat de berichten op onder meer Twitter dus zeer positief zijn moet het gezegd dat er op gespecialiseerde websites toch vooral teleurstellende scores vallen op te merken. Op IMDB bedraagt de score van de reeks momenteel dan ook slechts 6,4/10.

Het beste kan je dus wellicht voor jezelf oordelen wat je van deze gloednieuwe serie vindt. Ze is in ieder geval te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je graag eerst even een voorsmaakje krijgen? Geen probleem! Daar zorgt de trailer namelijk voor die je hieronder terug kan vinden.


Lees meer over: Fakes, serie, series, Netflix

Populair nieuws