HBO Max voegde deze week 9 series nieuw toe

Het aanbod van HBO Max groeide deze week met 4 nieuwe seizoenen en 5 afleveringen.

Jim Pedd, 10-09-2022 09:37

Negen nieuwe titels zijn er deze week verschenen in het aanbod van HBO Max. Daarmee is het eigenlijk een relatief rustig weekje voor een streamingdienst die soms vijftien tot twintig toevoegingen doet. Maar we duiken er gewoon in!
Rick and Morty (seizoen 6): Na 20 jaar vermist te zijn staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging, omdat hij slechte invloed heeft op hun zoontje Morty.

Damages (seizoen 1-5): Elly Parsons is een net afgestudeerde, briljante en ook ambitieuze advocate. Ze mag meteen voor een grote ster aan de slag: Patty Hewes die bovenaan de New Yorkse advocatenwereld staat.

Mood (seizoen 1): Volgt de 25-jarige Sasha. Zij wil zangere sen rapper worden en navigeert door de aantrekkelijke wereld van sociale media. Daarbij moet ze het dunne lijntje tussen bevrijding en uitbuiting zien te bewandelen. Dit verhaal wordt verteld via haar originele en nieuwe liedjes.

Pocoyo (seizoen 4): Maak plezier en leer met Pocoyo! Elke aflevering neemt de jongsten van het gezin weer mee op een leuk en informatief avontuur.

NIEUWE AFLEVERINGEN
House of the Dragon (S01E03)
Rosell, New Mexico (S04E13)
Industry (S02E06)
Tuca & Bertie (S03E10)
Primal (S02E09)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie