search
HBO fikst opvallende fout in 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

HBO fikst opvallende fout in 'House of the Dragon'

Er zit een aardig grote fout in het eerste seizoen van House of the Dragon.

Fans wezen op de meest recente aflevering van HBO-serie House of the Dragon. Het netwerk heeft het probleem inmiddels opgelost.

Tijdens aflevering 3 van House of the Dragon zag je dat King Viserys al zijn vingers nog heeft. Dat terwijl hij in de serie juist behandelingen was ondergaan om zijn rottende vlees te verwijderen. In een van de scènes zie je het personage een green screen handschoen dragen om de missende vingers digitaal te kunnen verwijderen.

House of the Dragon-probleem
The Hollywood Reporter bevestigt dat HBO de VFX-fout in House of the Dragon heeft opgelost, in een versie die voor 11 september online verschijnt.

Het foutje in House of the Dragon komt nadat in Game of Thrones een aantal problemen met de VFX plaatsvonden, wat niet bijdroeg voor fans om de serie een mooi afscheid te geven.

House of the Dragon is nu toe aan zijn vierde aflevering, die je komende maandag op HBO Max kan zien. In de Verenigde Staten zijn afleveringen al op zondag te zien.

De serie House of the Dragon draait om de burgeroorlog die plaatsvindt bij de familie Targaryen over de opvolging van de Iron Throne.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen