search
Noorse misdaadserie 'Forsvinningen' onderweg naar Netflix
Series / Nieuws

Noorse misdaadserie 'Forsvinningen' onderweg naar Netflix

Er wordt toch best wel wat verwacht van deze duistere, aankomende misdaadserie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zijn lang niet altijd Amerikaanse of in ieder geval Engelstalige producties die de aandacht weten te trekken op Netflix. Binnenkort verschijnt op 's werelds grootste streamingdienst bijvoorbeeld ook de Noorse misdaadserie met de stevige titel Forsvinningen "“ Lørenskog 31. oktober 2018.

Forsvinningen "“ Lørenskog 31. oktober 2018 vertelt het waargebeurde verhaal van de vrouw van een miljardair die verdwijnt en de Noorse politie voor een raadsel zet. De eerste vraag die weerklinkt is of de vrouw wel degelijk werd ontvoerd of ze gewoon op eigen houtje is vertrokken.

Terwijl de Noorse politie het onderzoek zo goed mogelijk probeert te voeren krijgt ze af te rekenen met een ronduit uitzinnige pers die graag alles over de zaak wil te weten komen.

14 september
De verwachtingen van de serie Forsvinningen "“ Lørenskog 31. oktober 2018 staan vrij hooggespannen. Dat niet in het minst omdat de cast bestaat uit enkele in Noorwegen bekende namen als Yngvild Støen Grotmol, Kidane Gjølme Dalva, Christian Rubeck en Victoria Ose.

De miniserie is te bekijken op Netflix vanaf 14 september 2022 en zal in totaal bestaan uit 5 afleveringen.

Er werd tot dusver door Netflix helaas nog geen trailer de wereld ingestuurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen