Kanye West vindt 'Friends' niet grappig. Courtney Cox reageert in deze video

Courtney Cox weet de rapper extraordinaire op subtiele wijze op zijn plaats te zetten.

Glenn Walsh, 09-09-2022 09:08

Rapper Kanye "Ye" West is niet iemand die bekend staat om zijn bescheidenheid. Naast het podium en door de speakers is hij ook vrij vocaal op de sociale media. Zo kwam onlangs uit dat hij de hitserie Friends niet grappig vindt. Ster uit de serie Courtney Cox reageert op subtiele wijze.
Aanleiding van de controverse was een insinuatie door iemand op sociale media dat Kanye West Friends niet grappig zou vinden. Waarop hij genoodzaakt was dit te corrigeren met de uitleg dat hij niet degene was die had geschreven dat Friends niet grappig was, maar hij het achteraf wel graag had gedaan.

Harteloze reactie
Hoewel hij het beruchte bericht dus niet heeft geschreven weet hij toch duidelijk zijn mening over de serie weer te geven. Courtney Cox voelde zich verplicht hierop te reageren. Zij speelde tussen 1994 en 2004 in 235 afleveringen de rol van Monica Geller. Tegenwoordig is ze naast haar acteercarrière ook actief op de sociale media.

In een video op haar Instagramprofiel weet ze op subtiele wijze te reageren op het bericht van Kanye West. Het toepasselijk gekozen nummer Heartless van Kanye West zelf speelt een rol in de video. In het bijschrift vertelt ze dat de 'oude' Kanye West Friends waarschijnlijk wel leuk had gevonden. Kijk hieronder naar de reactie van Courtney Cox.

Wel of niet eens met Kanye West? Kijk alle afleveringen op HBO Max.Bron: CinemaBlend

Lees meer over: Friends, Kanye West, Courtney Cox, HBO Max

Populair nieuws