Evan Peters krijgt rol in 'American Horror Story: Hotel'

Evan Peters in American Horror Story

Acteur is een oude bekende van de serie.

Michelle Iwema, 25 april 2015 18:18

Evan Peters is het nieuwste castlid dat zal inchecken bij American Horror Story: Hotel. Peters speelde in alle vijf de seizoenen van de show een rol en is ook bekend door zijn rol van Peter in X-Men: Days of Future Past
Naast Peters zullen ook Kathy Bates, Sarah Paulson, Matt Bomer, Cheyenne Jackson, Wes Bentley en Chloë Sevigny te zien zijn, plus een bijrol van Lady Gaga. Peters is naast Paulson de enige die in alle vijf de seizoenen een rol heeft.

Elk seizoen van American Horror Story draait om andere personages en speelt zich af op andere locaties. Het eerste seizoen had als thema ‘ontrouw’, en draaide om een gezin dat verhuisde naar een spookhuis. Het tweede seizoen, met als thema ‘geestelijke gezondheid’, speelde zich af in een gekkenhuis, het derde seizoen ging om ‘onderdrukking van minderheden' en ging over heksen. In het vorige seizoen speelde de verhaallijn zich af binnen een circusgemeenschap, voor het komende seizoen wordt dat een hotel.

De opnamen van het vijfde seizoen van de serie zullen deze zomer van start gaan in LA, waarna verwacht wordt dat de afleveringen vanaf oktober in Amerika zullen worden uitgezonden.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Evan Peters, American Horror Story, Chloe Sevigny, X Men, Lady Gaga, Hotel, nymfomane, Shelley, Freak Show, seizoen 5, American Horror Story Hotel, Kathy Bates, Sarah Paulson, X Men Days of Future Past

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws