search

Ons nieuws van zaterdag 25 april 2015

Evan Peters krijgt rol in 'American Horror Story: Hotel'
Series / Nieuws

Evan Peters krijgt rol in 'American Horror Story: Hotel'

Acteur is een oude bekende van de serie.

Evan Peters is het nieuwste castlid dat zal inchecken bij American Horror Story: Hotel. Peters speelde in alle vijf de seizoenen van de show een rol en is ook bekend door zijn rol van Peter in X-Men: Days of Future Past

Naast Peters zullen ook Kathy Bates, Sarah Paulson, Matt Bomer, Cheyenne Jackson, Wes Bentley en Chloƫ Sevigny te zien zijn, plus een bijrol van Lady Gaga. Peters is naast Paulson de enige die in alle vijf de seizoenen een rol heeft.

Elk seizoen van American Horror Story draait om andere personages en speelt zich af op andere locaties. Het eerste seizoen had als thema 'ontrouw', en draaide om een gezin dat verhuisde naar een spookhuis. Het tweede seizoen, met als thema 'geestelijke gezondheid', speelde zich af in een gekkenhuis, het derde seizoen ging om 'onderdrukking van minderheden' en ging over heksen. In het vorige seizoen speelde de verhaallijn zich af binnen een circusgemeenschap, voor het komende seizoen wordt dat een hotel.

De opnamen van het vijfde seizoen van de serie zullen deze zomer van start gaan in LA, waarna verwacht wordt dat de afleveringen vanaf oktober in Amerika zullen worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Patrick Dempsey verlaat 'Grey's Anatomy' na elf seizoenen
Series / Nieuws

Patrick Dempsey verlaat 'Grey's Anatomy' na elf seizoenen

Dr. McDreamy was een van de hoofdpersonages vanaf de eerste aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Al weken gingen er geruchten rond dat Patrick Dempsey Grey's Anatomy na elf seizoenen als Dr Derek Shepherd (bijgenaamd McDreamy) de show ging verlaten. Maar wat de berichten tegensprak, was dat Dempsey net voor twee jaar had bijgetekend. Toch bleek deze week dat de geruchtenstroom waar was, toen Dempsey de serie werd uitgeschreven.

Het zag er al niet goed uit voor de dokter toen bekend werd gemaakt dat showrunner Shonda Rhimes, die onder meer Grey's Anatomy en Scandal heeft bedacht, de aflevering How to save a life waarin Derek wellicht dood zou gaan, zelf zou schrijven. De laatste aflevering die ze schreef, was die nadat de doktoren een vliegtuigongeluk hadden meegemaakt, waarin onverwacht het personage Lexie overleed en de basis werd gelegd voor de even schokkende dood van Mark (ook wel Dr. McSteamy).

"Derek Shepherd is en zal altijd een ongelofelijk belangrijk personage blijven," liet Rhimes weten. "Voor Meredith, voor mij en voor de fans. Ik had nooit gedacht dat ik afscheid zou nemen van McDreamy. Patrick Dempsey zette Derek op een dusdanige manier neer, dat hij een krachtig voorbeeld is van wat jonge vrouwen verwachten van een moderne liefde- geluk, verdriet, romantiek, pijn en bovenal eerlijkheid. Zijn verlies zal door allen gevoeld worden."

Rhimes voegde eraan toe, dat de mogelijkheden voor het personage van Meredith ineens weer openliggen door het vertrek van Derek. De serie werd vanaf het eerste seizoen gebouwd rond de romance van Meredith en Derek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'It Follows'-regisseur maakt misdaadserie 'Mr. Postman'
Series / Nieuws

'It Follows'-regisseur maakt misdaadserie 'Mr. Postman'

De serie gaat over een postbode die mysterieuze zaken in een Amerikaans dorp onderzoekt.

Na het kritische en financiƫle succes van zijn indie-horrorfilm It Follows, richt regisseur David Robert Mitchell zich nu op een nieuwe misdaadserie genaamd Mr. Postman, die hij zal maken voor Universal Cable Productions.

De serie gaat over een postbode die de duistere mysteries in zijn Amerikaanse dorp onderzoekt, nadat een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsvindt in zijn eigen straat. Mitchell zal de serie regisseren en zal produceren samen met Chris Bender, J.C. Spink en Jake Weiner.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Charlie Cox over 'Daredevil' seizoen 2
Series / Nieuws

Charlie Cox over 'Daredevil' seizoen 2

De acteur wil graag Elektra en de Punisher de revue zien passeren.

Hoofdrolspeler Charlie Cox heeft tijdens een interview met Empire laten weten welke personages hij zou willen zien in het tweede seizoen van de succesvolle Netflix-serie Daredevil. Cox zei het volgende:

''Ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg omdat we net het groene licht voor een tweede seizoen hebben gekregen. Ik zou in ieder geval graag de Punisher voorbij willen zien komen, en misschien ook wel Elektra. Ik zou het ook niet erg vinden als Black Widow een keer meedoet, en bij Daredevil denk je natuurlijk ook aan schurk Bullseye. Ik weet niet wanneer of hoe dit allemaal moet gebeuren, maar het zou cool zijn als het gebeurt.''

Daarnaast sprak Cox zich ook uit over de start van de opnames en hoe de andere 'Defenders' waarschijnlijk ook volgend jaar te zien zullen zijn op Netflix:

''De opnames gaan van start in de tweede helft van dit jaar. Het zal net zoals bij het eerste seizoen zijn, dus rond deze tijd volgend jaar zal het nieuwe seizoen worden uitgezonden. En misschien verbeeld ik me dit alles, maar ze zullen waarschijnlijk tegelijkertijd ook Iron Fist en Luke Cage maken. Dan kunnen we de Defenders misschien al in de tweede helft van 2016 of het begin van 2017 zien... Het is in ieder geval gaaf dat Matt Murdoch nog een heel seizoen zijn alter-ego kan zijn voordat we bij de Defenders uitkomen.''

Naast Cox spelen ook Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), Bob Gunton (Leland Owlsely alias The Owl), Vondie Curtis Hall (Ben Urich), Toby Leonard Moore (Wesley, Wilson Fisks rechterhand), Ayelet Zurer (Vanessa Fisk) en Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk) rollen in de serie.

In Daredevil volgen we Matt Murdock, een man die als kind blind werd en daardoor buitengewone zintuigen kreeg. Als volwassene neemt hij het overdag op tegen het onrecht als advocaat, en 's nachts als superheld Daredevil in het moderne Hell's Kitchen in New York City.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.