search
Sydney Sweeney (Euphoria) geeft het idee van 'sekssymbool' nieuwe vormen
Series / Nieuws

Sydney Sweeney (Euphoria) geeft het idee van 'sekssymbool' nieuwe vormen

De diepgang, die Sweeney weet te geven aan platte personages, is zeker bewonderenswaardig te noemen.

In Euphoria is er ruim voldoende drama, seks en drank te vinden, en Sydney Sweeney zit er middenin. Voor veel tieners neemt ze de plaats in van hedendaags sekssymbool, maar er schuilt meer achter de actrice als men goed kijkt. YouTube-kanaal The Take volgt Sweeney in haar slimme spel met haar eigen imago!

Syndey Sweeney is een rijzende ster, met veel dank aan haar rollen in Euphoria en The White Lotus. Beide series (en zijzelf) zijn overladen met prijzen, en sindsdien is Sweeney een bekend gezicht geworden in Hollywood.

Ook scoorde zij een rolletje in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood, en zal ze binnenkort ook te zien zijn in de film Madame Webb binnen Sony's Spider-Man Universe.

Sweeney als sekssymbool
De Amerikaanse actrice is in veel van haar rollen gemakkelijk te bestempelen als 'dom blondje', maar wie goed kijkt ziet dat er meer diepgang in haar spel zit dan men op het eerste gezicht zou denken.

YouTube-kanaal The Take wijdt een hele video aan Sweeney en haar intelligente wijze van het heruitvinden van het sekssymbool. Met haar eigen productiemaatschappij Fifty-Fifty Films zet zich tevens in voor betere representatie van vrouwen op beeld.

Waarschijnlijk gaan we nog veel van haar zien, en dan waarschijnlijk andere soorten rollen dan eerdere 'sekssymbolen' uit de filmgeschiedenis. Bekijk de video zelf hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen