search
Deze Disney-klassieker gaat nu écht eigen spin-off krijgen
Series / Nieuws

Deze Disney-klassieker gaat nu écht eigen spin-off krijgen

Na eeuwig uitstellen gaat de spin-off dan nu echt in productie, zo zegt de hoofdrolspeler.

Onze favoriete Disney-gladjanus Gaston, bekend uit Belle en het Beest, gaat dan eindelijk een eigen serie krijgen! De prequel van de Disney-klassieker heeft volwaardig groen licht gekregen, zo belooft acteur Luke Evans.

De klassieke tekenfilm uit 1991 werd in 2017 bewerkt tot een liveactionfilm door regisseur Bill Condon. In die film speelden Emma Watson als Belle en Dan Stevens als Beest, met natuurlijk Evans als haar opschepperige vrijer Gaston en Josh Gad als zijn sidekick LeFou.

De remake was een grote hit en haalde wereldwijd meer dan 1,2 miljard dollar op. Na Star Wars: The Last Jedi werd het de meest verdienende film van dat jaar. Logisch dan ook dat men al snel dacht aan een spin-off, genaamd Little Town.

Een prequel van Belle en het Beest
In maart 2020 werd aangekondigd dat een prequel voor het verhaal in in ontwikkeling was bij Disney+. In de serie zouden Gaston en LeFou de spotlight stelen en de wereld van Belle en Beest meer diepgang geven.

De show werd echter in februari van dit jaar voor onbepaalde tijd stopgezet als gevolg van creatieve problemen, evenals problemen met de planning en budgettering. Onlangs sprak Luke Evans met EW over het trage verloop van de opnames, maar hij kwam eindelijk met goed nieuws!

Evans: "[De serie] is in de wacht gezet. We willen er gewoon zeker van zijn dat het absoluut het beste is dat het kan zijn. Als dat betekent dat we een beetje langer moeten wachten om bepaalde stukken ervan te verfijnen, dan is dat wat we gaan doen… Op een bepaald punt in de nabije toekomst, zal het gebeuren."

Een releasedatum heeft Evans helaas nog niet kunnen beloven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen