search
Deze 3 gloednieuwe films staan nu op Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze 3 gloednieuwe films staan nu op Netflix

De recensenten van FilmTotaal laten hun kritische licht schijnen op de nieuwe lichting van Netflix.

De nieuwste rits Netflix-films is gearriveerd op de streamingdienst, en er zit behoorlijk wat goeds tussen! SerieTotaal zet voor je op een rijtje, wat de redactie van FilmTotaal allemaal te zeggen had over de gloednieuwe films die sinds deze week op Netflix staan.

Untold: The Race of the Century | Netflix | Kijk nu!
Recensent Richard beoordeelde de documentaire over de 'zeilrace van de eeuw' met 3 uit de 5 sterren.

Hij zette uiteen over de film: "De documentaire zelf gaat in hoog tempo door de archiefbeelden heen, met oude journaalberichten die het verhaal aan elkaar praten. De structuur lijkt op die van een speelfilm en het verhaal is goed genoeg om zich daarvoor te lenen. Maar de rode draad is dat men er alles aan doet om het niet over zeilen te hebben."

Lees hier de volledige recensie.

Love in the Villa | Netflix | Kijk nu!
Alex Ojers gaf de romkom een magere 2 uit de 5 sterren.

Hij beargumenteerde: "Zelfs voor liefhebbers van luchtige romantische komedies schiet 'Love in the Villa' tekort. Al vanaf het begin lijkt de film niets nieuws te willen bieden. Er wordt geprobeerd een grappige toon te zetten met een lading kinderachtige conversaties, maar dat zorgt enkel voor onlogisch verlopende dialogen."

Lees hier de volledige recensie.

Together Free | Netflix | Kijk nu!
Recensent Femke van Kooten vond deze documentaire over een bergwandeling, dwars door de Himalaya, 4 uit de 5 sterren waard.

Zij stelde: "Een reis door de Himalaya is zwaar en de film vertelt eerlijk over de moeilijkheden die door de hoogte en het vele lopen moeten worden doorstaan. Gelukkig is het niet alleen maar moeilijk en zwaar; de momenten waarop de vriendinnen zonder filter met elkaar lachen en dollen, zijn net zo vertegenwoordigd als vermoeidheid en ziekte."

Lees hier de volledige recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen