search
Einde voor 'The Handmaid's Tale' helaas in zicht
Series / Nieuws

Einde voor 'The Handmaid's Tale' helaas in zicht

Seizoen vijf komt er aan maar nu is bekend dat het zal eindigen met seizoen zes.

Onlangs werd bekend dat het vijfde seizoen van Hulu's The Handmaid's Tale bijna in première gaat en wat we in dit aankomende seizoen kunnen verwachten. Nu maakt streamingdienst Hulu bekend dat de serie hernieuwd voor een zesde en laatste seizoen.

The Handmaid's Tale kwam voor het eerst uit in 2017 en heeft door de jaren heen veel lof mogen ontvangen. Fans en critici zijn zeer positief over de serie en het heeft ook al aardig wat prijzen in de wacht gesleept. Zo denkt de president van Hulu met trots terug aan het feit dat The Handmaid's Tale de eerste serie in de geschiedenis was die een Emmy won voor een streamingdienst.

Het was een eer
De makers van de serie laten weten dat het een eer was om de verhalen te vertellen van de roman van Margaret Atwood en de maatschappelijke relevantie die eraan ontleend kan worden. De dankbaarheid is groot voor de mensen die de serie mogelijk maakten en het verhaal dat tegenwoordig relevanter is dan ooit tevoren.

Een klein lichtpuntje aan deze aankondiging is dat er een spin-off van de serie in de maak is. De spin-off zal The Testaments gaan heten en zal jaren na de gebeurtenissen van het einde van seizoen zes plaatsvinden. Het is nog niet precies bekend wat we kunnen verwachten van de spin-off daar The Handmaid's Tale op sommige vlakken sterk afweek van het originele werk van Margaret Atwood.

Tot die tijd kunnen fans nog genieten van twee aankomende seizoenen The Handmaid's Tale. Je kijkt alle afleveringen op Videoland.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen