search
Grote aanwijzing dat de 'National Treasure'-serie zijn grote ster terughaalt

Grote aanwijzing dat de 'National Treasure'-serie zijn grote ster terughaalt

National Treasure: Edge of History heeft grote plannen in petto.

Bram de Groot
Disney+ werkt op dit moment aan een National Treasure-serie en de kans bestaat dat we vroeg of laat een rol krijgen te zien van Nicolas Cage, de hoofdrolspeler in de eerdere geliefde films in de reeks.

Showrunner Cormac Wibberley onthulde even geleden al dat Cage mogelijk te zien zal zijn in seizoen twee, maar dat is nog niet bevestigd. Oorspronkelijk moesten Cage en actrice Diane Kruger kleinere rollen hebben in het eerste seizoen, maar dat plan werd geen werkelijkheid.

National Treasure: Edge of History gaat hinten naar Cage
In gesprek met Entertainment Weekly beschrijft de showrunner nu dat de relatie tussen Cage's personage Ben en Lisette Olivera's Jess in Edge of History te vergelijken is met de relatie tussen Tony Stark en Peter Parker in het Marvel Cinematic Universe.

"Dat is eigenlijk hoe we de relatie zagen als Ben Gates ooit zou komen opdagen," deelde Wibberley met EW. "Ze is eigenlijk Peter Parker voor hem en zou zeggen: 'Oh mijn god, het is Ben Gates! Wat moet ik doen?' Zo is ons universum. We zouden graag een van de andere originele acteurs gebruiken als we nog een seizoen krijgen. We hebben rollen voor iedereen."

National Treasure: Edge of History start op 14 december 2022 op Disney+.


Aanbevolen artikelen