search
Nieuw seizoen 'The Witcher' volgens dit nieuws weer stap dichterbij
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'The Witcher' volgens dit nieuws weer stap dichterbij

Sterren uit de serie laten alvast weten dat het derde seizoen eraan komt

Goed nieuws voor de fans van de fantasyserie: het derde seizoen is officieel klaar met filmen. Geralt of Rivia, Siri en andere personages zullen weer hun opwachting maken in de megahit The Witcher van Netflix. Het seizoen is nog in volle productie maar sterren van de serie laten nu al weten dat het filmen erop zit.

Het eerste bericht wat naar buiten kwam was van de regisseur van de laatste afleveringen van het aankomende seizoen Bola Ogun. In een bericht op Instagram schrijft ze "It's a wrap!!!", doelend op dat het filmen van het seizoen erop zit. Ster van de serie Henry Cavill bedankt in een brief zijn collega's voor hun inzet en toewijding gedurende een moeilijke periode van opnames.

Wanneer kunnen we seizoen 3 verwachten?
Het ging niet altijd heel soepel tijdens de opnames. Zo werd Henry Cavill afgelopen juli positief getest op corona. Dit resulteerde in dat hij ongeveer drie weken in quarantaine moest. Tot op heden is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen eraan komt maar op basis van voorgaande seizoenen kan er een voorspelling worden gemaakt.

De nabewerking van seizoen één en seizoen twee duurde respectievelijk zes en zeven maanden. Op basis hiervan zou verwacht kunnen worden dat het nieuwe seizoen in april 2023 uit zal komen. Netflix bracht de seizoenen echter niet direct uit nadat ze klaar waren. Daar voorgaande seizoenen in december uitkwamen kan Netflix er voor kiezen dit weer te doen. Het is voorlopig dus nog even afwachten.

Kijk ondertussen seizoen één en twee op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen