Deze 3 nieuwe series wil je absoluut niet missen

Deze 3 nieuwe series wil je absoluut niet missen

Netflix, Prime Video en HBO Max hebben deze week behoorlijk toffe nieuwe series.

Jim Pedd, 12 september 2022 09:43

Elke week verschijnen er tientallen nieuwe tv-series. Daarom is het soms moeilijk de bomen door het bos te zien.
Zoals we al enige tijd doen, helpen we je ook deze maandag weer door wat van het nieuwe aanbod uit te lichten. We zetten de drie aankomende grootste series voor je op een rij! Deze week hebben we titels van Netflix, Prime Video en HBO Max.

VANAF 16 SEPTEMBER OP NETFLIX
Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

VANAF 16 SEPTEMBER OP PRIME VIDEO
THE GRAND TOUR PRESENTS: A SCANDI FLICK: In hun eerste post-pandemische road trip trekken Jeremy, Richard en James naar de ijzige wildernis van de Scandinavische poolcirkel. Aan het stuur van hun drie favoriete rallyauto's beginnen de mannen aan een stormachtig avontuur langs onderzeeërbases uit de Koude Oorlog, racecircuits op bevroren meren, ongelukken en chaos in skioorden, terwijl ze hun zelfgebouwde huizen van de kust van Noorwegen naar de Russische grens slepen.

VANAF 17 SEPTEMBER OP HBO MAX
LOS ESPOOKYS (seizoen 2): In seizoen twee wordt de charismatische LOS ESPOOKYS-leider en bloedfanaat Renaldo (Bernardo Velasco) achtervolgd door een schoonheidswedstrijdkoningin, terwijl Úrsula (Cassandra Ciangherotti) een oude bekende inschakelt om de politieke status-quo uit te dagen. Úrsula’s zus Tati (Ana Fabrega) is pasgetrouwd en probeert met alle goede bedoelingen vorm te geven aan haar nieuwe leven, terwijl ze weer een opdracht heeft aangenomen. Renaldo’s onheilspellende beste vriend Andrés (Julio Torres) vraagt zich af wat zijn plek in deze wereld is, nadat hij zijn innerlijke demonen (letterlijk) in de ogen heeft gekeken. Ondertussen zoekt Uncle Tico (Fred Armisen) een nieuw levensdoel, nu zij carrière is ontspoord. Met in de hoofdrollen Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco en Fred Armisen.

Lees meer over: Netflix, Prime Video, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws