Dit is de grote schurk van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'

Dit is de grote schurk van 'Lord of the Rings'

Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt nu zijn vijand onthuld te hebben.

Jim Pedd, 12 september 2022 09:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aflevering 3 van The Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt een grote schurk onthuld te hebben: Adar, de mysterieuze heerser van de Orcs.
De eerste era eindigde met het verslaan van Morgoth. Alleen onthulde The Lord of the Rings: The Rings of Power nog dat de krachten van het kwaad daar rekening mee gehouden hadden. Er was een noodplan, voor het geval dat Morgoth ten val zou komen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-schurk
Natuurlijk is Sauron de grote vijand. De figuur die uiteindelijk de ringen maakt en hoopt zo de elfen, dwergen en mensen te overheersen. Maar hij is voorlopig een vriendelijk figuur, iemand die Celebrimbor wist te verleiden.

Tot die tijd moet er een andere vijand zijn, en dat lijkt een Orc-leider te worden. Die is zo belangrijk dat de derde aflevering van The Lord of the Rings: The Rings of Power naar hem vernoemd is.

The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft andere Orcs dan we misschien gewend zijn. Ze hebben duidelijk een samenleving met ene cultuur.

Adar schijnt een van de belangrijkste personages te zijn van de serie. Met een unieke naam, want het is een elfenwoord en betekent vader in een van de dialecten die Tolkien ontwikkelde.

Wellicht, als Adar inderdaad de 'vader' van de Orcs was, hielp hij Morgoth wel met hun schepping?
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, prime video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws