Netflix voegt wel erg veel nieuws toe deze week

Netflix voegt wel erg veel nieuws toe deze week

Netflix maakt er een mooie week van boordevol nieuwe series, hier de hele lijst.

Jim Pedd, 12 september 2022 10:19

Het is druk op Netflix deze week, met zeven nieuwe series. De highlight van de week is vermoedelijk het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga.
VANAF 14 SEPTEMBER
The Lørenskog Disappearance: Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.

El Rey, Vicente Fernández: Van zijn nederige opkomst tot sterrendom. De Mexicaanse muzikant en icoon Vincente Fernández maakte een heel opvallend leven mee.

Heartbreak High: Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

VANAF 16 SEPTEMBER
Santo: Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Brave Ones: Een godin reïncarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkrachten te gebruiken om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden.

Love Is Blind: After the Altar (seizoen 2): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Lees meer over: Netflix, preview

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws