search
Is Nick Fury uit 'Secret Invasion' altijd al een alien geweest?!
Series / Trailer

Is Nick Fury uit 'Secret Invasion' altijd al een alien geweest?!

De nieuwe trailer van de Marvel-serie lijkt er wel erg sterk naar te hinten...

Na de val van Robert Downey Jr. als Iron Man/Tony Stark is Samuel L. Jackson als Nick Fury misschien wel nog het meest de ruggengraat geworden van de MCU. Met de serie Secret Invasion wordt er eindelijk eer gedaan aan het iconische personage, maar de eerste trailer lijkt ook naar iets heel sinisters te duiden. In de trailer wordt het zo gebracht, dat Fury heel goed een Skrull zou kunnen zijn…

In de originele stripboeken gaat Secret Invasion over de infiltratie van buitenaardse wezens, genaamd Skrulls, door de hele MCU heen. En Nick Fury is weer neergeplant op Aarde om hen tegen te houden de wereld over te nemen.

Enkele dagen geleden kwam de eerste trailer uit van de serie en die onthulde een hele hoop. Maar de trailer lijkt ook iets vreemds te insinueren, namelijk dat Nick Fury zelf ook best een van de Skrulls zou kunnen zijn!

Nick Fury als Skrull?!
De trailer van Secret Invasion opent met een intrigerend beeld. Nick Fury keert terug naar de aarde in een ruimteschip, maar wordt onscherp en vervormd weergegeven wanneer hij voor het eerst uit het ruimteschip komt.

Dit misvormde beeld van het Marvel-icoon doet denken aan buitenaardse figuren uit klassieke scifi-films, bijvoorbeeld Close Encounters of the Third Kind. Het zou erop kunnen wijzen dat Fury niet degene is, die hij lijkt te zijn in de Disney Plus-serie.

Beoordeel de kwestie zelf en bekijk de trailer hieronder!

Aanbevolen artikelen