Marvel gaat voor horror met duistere nieuwe serie!

Nieuwe beelden duistere serie ‘Werewolf by Night'

Disney en Marvel zeggen dat de serie meer duister is en enger dan normaal.

Glenn Walsh, 13 september 2022 07:17

Het moet waarschijnlijk flink zoeken zijn om iemand te vinden die nog niets gezien heeft van de werken uit het Marvel Cinematic Universe. Enorme blockbusters als The Avengers of Iron Man zijn bij velen bekend als films met veel actie, humor en drama. Maar nieuwe beelden laten wat anders zien.

Keving Feige, de grote baas van Marvel Studios, heeft onlangs laten weten dat het een duistere serie wordt. Het staat dan wel officieel geregistreerd als een komedie maar Kevin Feige liet weten dat het allemaal wat enger wordt en meer duister. Maar wel dat het nog steeds prettig blijft.

Nostalgische zwart-wit horror
In de nieuwe beelden is te zien dat Werewolf by Night inspiratie haalt uit de klassieke oude horrorfilms uit het zwart-wit tijdperk. Er is een groep monsterjagers te zien die ogenschijnlijk een gevaarlijk monster hebben gevangen die daar niet bepaald van gediend is.

Zoals de trailer al doet vermoeden gaat Werewolf by Night over een geheime groep monsterjagers die samenkomen op Bloodstone Castle omdat hun leider is omgekomen. In een mysterieuze, dodelijke en competitieve zoektocht naar een krachtig relikwie komen ze oog in oog te staan met een zeer gevaarlijk monster.

Werewolf by Night is vanaf 7 oktober te streamen op Disney+.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Werewolf by Night, Disney, Marvel, Kevin Feige

Populair nieuws