search
3 retespannende series op Netflix om in één ruk te bingewatchen
Series / Netflix Kijktip

3 retespannende series op Netflix om in één ruk te bingewatchen

Met deze thrillerseries heb je weer voldoende schermtijd om te vullen.

In dit artikel kan je, zoals vanouds, weer drie kijktips vinden voor opperbeste Netflix-series, die je gezien wilt hebben. Met deze drie thrillerseries zit jij weer even goed!

The Sinner | Kijk nu! | 4 seizoenen
Deze anthologiereeks vindt elk seizoen een nieuwe dader van een afschuwelijke misdaad. Een rechercheur krijgt de zware taak op de schuldige te ontmaskeren, maar makkelijk is dat allesbehalve.

In het eerste seizoen volgt men een jonge moeder, die, overmand door een onverklaarbare woedeaanval, een opzienbarende daad van geweld pleegt en tot haar afgrijzen geen idee heeft waarom. Samen met een rechercheur maakt ze een huiveringwekkende reis mee naar de diepten van haar psyche en de gewelddadige geheimen die in haar verleden verborgen liggen.Ratched | Kijk nu! | 8 afleveringen
In deze prequel over de notoire zuster uit One Flew Over the Cuckoo's Nest volgt men het levensverhaal van verpleegster Mildred Ratched. In 1947 komt Mildred aan in Noord-Californië om werk te zoeken in een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis, waar nieuwe en verontrustende experimenten op de menselijke geest zijn begonnen.

Op een ijzingwekkende missie presenteert Mildred zichzelf als het perfecte beeld van wat een toegewijde verpleegster zou moeten zijn, maar achter haar glimlach schuilt een groeiende duisternis die al lang smeult van binnen.Midnight Mass | Kijk nu! | 7 afleveringen
Dit is het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de bestaande verdeeldheid wordt versterkt door twee schokkende gebeurtenissen: de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman en de komst van een charismatische priester.

Wanneer de verschijning van Father Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar miraculeuze gebeurtenissen, krijgt een hernieuwde religieuze vurigheid vat op de gemeenschap - maar hebben deze wonderen ook een prijs?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen