Personage 'Breaking Bad'-ster verandert radicaal in 'The Mandalorian'

Moff Gideon staat een grote transformatie te wachten in het derde seizoen van de spin-off van 'Star Wars'.

Mitchell van Vuren, 14-09-2022 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Giancarlo Esposito, de acteur van de slechterik Moff Gideon uit The Mandalorian, onthulde dat zijn personage in het aankomende seizoen enorm zal gaan veranderen. De succesvolle Disney Plus-serie zet zo volgende stappen richting een hopelijk nog beter derde seizoen.
The Mandalorian kwam voor het eerst uit op Disney+ in 2019 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde projecten in het Star Wars-universum. Het tweede seizoen van de serie eindigde in december 2020, waarna Pedro Pascal's personage de Mandalorian wederom opdook in de meer controversiële The Book of Boba Fett.

Gespeeld door Esposito, die ook bekend is van zijn rol als Gus Fring in Breaking Bad en Better Call Saul, treedt Gideon op als de leider van een overblijfsel van het Galactische Rijk. Het tweede seizoen van de serie eindigt met Gideon, die schijnbaar verslagen is na de komst van Luke Skywalker. The Book of Boba Fett onthult dat de schurk vervolgens naar de Nieuwe Republiek is gestuurd voor interventie.

De transformatie van Gideon
Tijdens een panel op de D23 Expo gaf Esposito een paar hints over Gideon in The Mandalorian seizoen 3, waarbij hij onthulde dat het personage anders zal zijn dan fans verwachten.

Esposito: "Je hebt Moff nog niet eerder kwetsbaar gezien... Alleen jijzelf kunt genoeg geduld vinden om uit te vinden wat er daarna komt."

De eerste twee seizoen van The Mandalorian kijk je bij Disney+.Bron: ScreenRant

Lees meer over: moff gideon, the mandalorian, star wars, Giancarlo Esposito, disney plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix