search
Personage 'Breaking Bad'-ster verandert radicaal in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Personage 'Breaking Bad'-ster verandert radicaal in 'The Mandalorian'

Moff Gideon staat een grote transformatie te wachten in het derde seizoen van de spin-off van 'Star Wars'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Giancarlo Esposito, de acteur van de slechterik Moff Gideon uit The Mandalorian, onthulde dat zijn personage in het aankomende seizoen enorm zal gaan veranderen. De succesvolle Disney Plus-serie zet zo volgende stappen richting een hopelijk nog beter derde seizoen.

The Mandalorian kwam voor het eerst uit op Disney+ in 2019 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde projecten in het Star Wars-universum. Het tweede seizoen van de serie eindigde in december 2020, waarna Pedro Pascal's personage de Mandalorian wederom opdook in de meer controversiƫle The Book of Boba Fett.

Gespeeld door Esposito, die ook bekend is van zijn rol als Gus Fring in Breaking Bad en Better Call Saul, treedt Gideon op als de leider van een overblijfsel van het Galactische Rijk. Het tweede seizoen van de serie eindigt met Gideon, die schijnbaar verslagen is na de komst van Luke Skywalker. The Book of Boba Fett onthult dat de schurk vervolgens naar de Nieuwe Republiek is gestuurd voor interventie.

De transformatie van Gideon
Tijdens een panel op de D23 Expo gaf Esposito een paar hints over Gideon in The Mandalorian seizoen 3, waarbij hij onthulde dat het personage anders zal zijn dan fans verwachten.

Esposito: "Je hebt Moff nog niet eerder kwetsbaar gezien... Alleen jijzelf kunt genoeg geduld vinden om uit te vinden wat er daarna komt."

De eerste twee seizoen van The Mandalorian kijk je bij Disney+.


Aanbevolen artikelen