Netflix kondigt nieuwe serie aan over uitvinder van Spotify

Nieuwe serie over uitvinder Spotify aangekondigd

De gloednieuwe miniserie is reeds vanaf volgende maand te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 13 september 2022 19:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een nieuwe miniserie aangekondigd die al vrij snel op de streamingdienst te bekijken zal zijn. Het gaat hierbij om The Playlist, een serie die het verhaal vertelt van de oprichter van de populaire streamingdienst Spotify.
Het waren uiteindelijk Daniel Ek en enkele belangrijke partners die erin geslaagd zijn om de volledige muziekindustrie te veranderen. De ondernemer lag namelijk aan de basis van de streamingdienst Spotify. Netflix heeft zelf het volgende gezegd over haar aankomende miniserie:

"Het is eigenlijk een verhaal over harde overtuigingen in combinatie met een niet aflatende wil om niets minder dan een absolute revolutie te realiseren binnen een bestaande industrie. Deze revolutie heeft er dan ook voor gezorgd dat kleine spelers werden geholpen om de status quo uit te dagen. De manier waarop we naar muziek luisteren is ondertussen dan ook helemaal veranderd."

6 afleveringen
The Playlist vormt een mooie kans voor veel fans van streamingdienst Spotify om een exclusieve blik te kunnen werpen achter het ontstaan van deze revolutionaire dienst. De miniserie bestaat in totaal uit zes afleveringen die allemaal samen zullen worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix op 13 oktober 2022.

Ondertussen heeft Netflix ook alvast een officiële teaser de wereld ingestuurd die duidelijk maakt wat je ongeveer van The Playlist kan verwachten.


Lees meer over: The Playlist, serie, series, Netflix, miniserie, miniseries

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws