search
Controversiële Marvel-serie gaat voor seizoen 2

Controversiële Marvel-serie gaat voor seizoen 2

Na haar verschijning in 'The Marvels' lijkt een tweede seizoen voor deze superheldin zeker een optie.

Mitchell van Vuren
Iman Vellani, de actrice van Ms. Marvel, ziet een tweede seizoen op Disney+ wel zitten. In 2023 zal zij verschijnen in de Marvel-film The Marvels, waarna Vellani klaar is voor meer, zo stelde zij in een interview.

Ms. Marvel is de meest recent afgeronde Disney Plus-serie van de MCU en volgde het verhaal van de Pakistaans-Amerikaanse tiener Kamala Khan. Kamala was een grote fan van de Avengers en kreeg haar eigen krachten nadat ze een mysterieuze armband had geërfd.

Al snel moest Kamala de strijd aan met de Clandestines en werd ze een volwaardige held tegen het einde van de serie - toen ze voor het laatst werd gezien terwijl ze op de een of andere manier van plaats wisselde met haar idool Carol Danvers, oftewel Ms. Marvel.

Een tweede seizoen voor Ms. Marvel
Het verhaal van de jonge Kamala zal worden opgepikt in de film The Marvels, waarin Vellani haar rol als Kamala opnieuw zal oppakken. Deze film zal Carol Danvers, Kamala Khan en Monica Rambeau volgen als ze moeten samenwerken na een vreemde ontdekking. Elke keer dat ze hun krachten aanwenden, verwisselen zij namelijk van plaats.

Tijdens een interview met Deadline antwoordde Vellani op de vraag of ze iets heeft gehoord over een nieuw seizoen van de show waarin ze speelt, dat haar niets is verteld, maar dat ze geïnteresseerd is in de mogelijkheid.

Vellani: "Heb ik iets gehoord? … Ze vertellen me niets. Dus, je gaat niets horen… Hopelijk. Ja, we moeten een petitie starten of zoiets. Ja."

Aanbevolen artikelen