search
Nalatenschap van Tony Stark gestolen in nieuwe plot 'Amor Wars'
Series / Nieuws

Nalatenschap van Tony Stark gestolen in nieuwe plot 'Amor Wars'

Met deze Disney Plus-serie gaat Marvel vele stripboekfans laaiend enthousiast krijgen.

Armor Wars-ster Don Cheadle heeft de eerste hints weggegeven over het plot van de aankomende Marvel-serie. Marvel bevestigde op de D23 Expo dat de serie nog steeds in de maak is, en dat de serie zal verder gaan waar Secret Invasion is geëindigd.

In een gesprek met Comic Book zei Cheadle dat het plot van de serie is gebaseerd op het verhaal dat werd verteld in Iron Man #225-232 in 1987-1988. Deze strip is tot op de dag van vandaag een fanfavoriet, maar natuurlijk zal Marvel Studios een moderne twist geven aan het originele verhaal.

Cheadle: "Als je iets weet over de overlevering en je de stripboeken gelezen hebt, dan begrijp je dat het een serie is die is gebouwd rond Stark-technologie die verdwijnt. Rhodey zal het op zich nemen om deze technologie te redden uit de handen van mensen met slechte bedoelingen."

Wie zullen in de serie spelen?
Het originele verhaal bevatte Justin Hammer als een belangrijk personage, maar er is tot nu toe nog geen woord naar buiten gekomen of Sam Rockwell zijn rol als de schurk uit Iron Man 2 opnieuw zal oppakken.

Walton Goggins, die zijn rol uit Ant-Man and the Wasp herhaalt, keert ook terug voor Armor Wars. De serie zal zes afleveringen gaan krijgen, waarvan de productie naar verwachting begin 2023 in Atlanta zal beginnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen