search
Razend populaire 'The Mole' komt naar Netflix
Series / Nieuws

Razend populaire 'The Mole' komt naar Netflix

De zoektocht naar de mol gaat volgende maand al van start op de streamingdienst...

Het programma Wie is de Mol kan in Nederland en België rekenen op een ongelofelijke populariteit. Nu is het tijd aan de Amerikaanse versie genaamd The Mole. Vanaf volgende maand is de zoektocht naar de Amerikaanse mol ook te volgen op streamingdienst Netflix!

The Mole is helemaal terug van weggeweest! In het verleden waren er al vijf seizoenen te zien van het populaire tv-programma met toen Anderson Cooper als presentatrice. Voor het nieuwe seizoen zal het stokje worden overgenomen door Alex Wagner.

Het concept van de reeks is simpel. Twaalf kandidaten reizen af naar het prachtige Australië waar ze verschillende opdrachten moeten zien te voltooien. Het doel van deze opdrachten is om zoveel mogelijk geld in de pot te verzamelen. Eén van de kandidaten is echter de mol en heeft als taak om de opdrachten te saboteren.

7 oktober
Voor het nieuwe seizoen van The Mole geldt dat ze begint op 7 oktober. Dan verschijnen meteen de eerste drie afleveringen op streamingdienst Netflix. Vervolgens zal er telkens op vrijdag een extra aflevering worden toegevoegd.

De tiende en laatste aflevering zal verschijnen op vrijdag 25 november.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen