search
'Euphoria'-ster Zendaya schrijft geschiedenis op Emmy Awards

'Euphoria'-ster Zendaya schrijft geschiedenis op Emmy Awards

De actrice is de jongste tweevoudig Emmy-winnaar tot dusver in de geschiedenis van de awards...

Geoffrey Ketels
Zendaya, de hoofdrolspeelster uit de populaire serie Euphoria heeft maandagavond tijdens de Emmy's geschiedenis geschreven. Ze won namelijk de award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie en is daarmee de jongste tweevoudig Emmy-winnares ooit.

Toen de actrice op het podium werd geroepen nam ze uitgebreid de tijd om niet alleen haar vrienden en familie, maar ook de makers van de reeks te bedanken. Bovendien benadrukte ze meteen ook dat Euphoria een lastige serie is om te maken. In de reeks van HBO kruipt ze in de huid van Rue Bennett. Zij brengt na een overdosis haar zomer door in rehab om vervolgens terug te keren naar school zonder de intentie te hebben om nu wel clean te blijven.

Derde seizoen
Ondertussen zijn er twee seizoenen verschenen van de serie Euphoria. Fans van de reeks kunnen echter ook al uitkijken naar de komst van een derde seizoen. Deze werd namelijk eerder reeds door HBO bevestigd.

Wanneer dat nieuwe seizoen te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Zo goed als zeker is wel dat, dat ergens in de loop van het jaar 2023 zal zijn. De eerste twee seizoenen van Euphoria zijn in Nederland te bekijken bij HBO Max.

Aanbevolen artikelen