search
Duistere blik op nieuwe Netflix-serie '1899' van makers successerie 'Dark'
Series / Posters

Duistere blik op nieuwe Netflix-serie '1899' van makers successerie 'Dark'

Opnieuw duiken de bekende makers van 'Dark' in een sinister mysterie.

De makers van de Duitse scifi-thriller Dark komen nu naar Netflix met een nieuw, duister verhaal, genaamd 1899. Zojuist heeft de streamingdienst een poster uitgebracht, waarin een stoomschip vol nietsvermoedende passagiers in een gigantisch gat wordt gezogen, midden op de oceaan.

De aankomende period piece van Netflix komt van Jantje Friese en Baran bo Odar, de makers van de succesvolle serie Dark. De serie volgde drie seizoenen lang het turbulente leven van vier Duitse families en hun betrokkenheid bij een verontrustend tijdreiscomplot.

1899 heeft dus hoge verwachtingen om waar te maken. Met de eerste poster, die Netflix nu heeft vrijgegeven, lijkt een volgend buitengewoon verhaal in de maak te zijn. De poster toont een stoomschip (waarschijnlijk de Kerberos) dat een kolkend, driehoekig gat in vaart.

Bekijk de poster hieronder.


De teaser van de nieuwe Netflix-reeks
In de poster keert het thema van de driehoek terug, die ook veelvuldig in de teaser uit juni voorkwam. Gecombineerd met de korte clip van een krantenkop over een vermist schip uit de teaser, lijkt alles te wijzen naar de Bermuda Driehoek.

Dit is natuurlijk allemaal nog giswerk, maar abonnees mogen het natuurlijk zelf gaan ontdekken als de serie volgend jaar op de streamingdienst zal verschijnen.

Bekijk hieronder de teaser van de aankomende serie 1899.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen