search
Zeer goed nieuws voor 'The Witcher' seizoenen 4 en 5!
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor 'The Witcher' seizoenen 4 en 5!

We gaan nog veel meer zien van Henry Cavills Geralt!

Net nadat bekend werd dat de opnames voor het derde seizoen van Netflix-serie The Witcher zijn afgerond, zou er nu alweer direct aan meer Witcher-afleveringen worden gewerkt!

Volgens bronnen van de website Rendian Intelligence zou het de bedoeling zijn dat het vierde en vijfde seizoen van The Witcher direct achter elkaar worden gefilmd.

Een paar maanden geleden liet regisseur Stephen Surjik al weten dat het vierde seizoen inmiddels vorm was gegeven, maar blijkbaar geldt dat dus ook al voor een vijfde seizoen.

Druk, druk, druk
Er word aan toegevoegd dat in de komende maanden aan het schrijven van de scripts wordt begonnen. En als dat waar is hebben acteurs Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan een enorme hoeveelheid opnames in het vooruitzicht.

Dit is echter niet iets nieuws. Recent nog werden alle drie de seizoenen van Netflix-serie Vikings: Valhalla met zeer korte pauzes achter elkaar gefilmd.

Naar verwachting zal er meer over de toekomst van The Witcher worden onthuld tijdens het virtuele event Tudum op 24 september.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen