search
Netflix maakt van de rest van september een briljante maand

Netflix maakt van de rest van september een briljante maand

Er wordt nog heel wat nieuws toegevoegd aan het aanbod van Netflix de komende dagen.

Jim Pedd
Netflix maakt van september een vrij extreme seriemaand. Vandaag zetten we nog de rest van de series die je mag verwachten op een rij.

VANAF 16 SEPTEMBER
Santo: Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Brave Ones: Een godin reïncarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkrachten te gebruiken om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden.

Love Is Blind: After the Altar (seizoen 2): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

VANAF 21 SEPTEMBER
Iron Chef Mexico: In deze kookwedstrijd neemt aanstormend talent het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.

Designing Miami: Voor Ray en Eilyn Jimenez, is het huwelijk en bedrijf een perfecte match. Ze herstijlen huizen voor rijke klantne in Miami.

VANAF 22 SEPTEMBER
Snabba Cash (seizoen 2): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Thai Cave Rescue: Een team Thaise voetballertjes en hun assistent-coach raken gevangen in de Tham Luang-grot. Ze worden door een wereldwijde reddingspoging uit hun penibele situatie bevrijd.

VANAF 23 SEPTEMBER
The Girls at the Back: Nadat een van hen kanker blijkt te hebben, storten vijf vriendinnen zich tijdens hun jaarlijkse vakantie op de dingen die ze absoluut nog willen doen.

Jamtara - Sabka Number Ayega (seizoen 2): Een groepje jonge mannen heeft een lucratieve phishing-operatie, tot een corrupte politicus mee wil doen en een agent ertegen wil vechten.

VANAF 24 SEPTEMBER
Dynasty (seizoen 5): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

VANAF 28 SEPTEMBER
Inside the World's Toughest Prisons (seizoen 6): Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Too Hot to Handle: Brazil (seizoen 2): Supersexy, jonge Brazilianen ontmoeten elkaar in een droomresort aan het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

VANAF 29 SEPTEMBER
The Empress: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

VANAF 30 SEPTEMBER
Floor is Lava (seizoen 3): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

Aanbevolen artikelen