search
Vijfde seizoen 'The Handmaid's Tale' vanaf nu te kijken bij Videoland
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'The Handmaid's Tale' vanaf nu te kijken bij Videoland

Tegelijkertijd zijn de eerste vier seizoenen van de reeks ook toegevoegd aan het aanbod van HBO Max...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de populaire serie The Handmaid's Tale die Videoland abonnee zijn kunnen vanaf nu aan de slag met het vijfde seizoen van de reeks. Tegelijkertijd heeft HBO Max de eerste vier seizoenen toegevoegd aan haar aanbod.

In het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale wordt June geconfronteerd met de gevolgen van de moord op de commandant. Daarnaast wordt duidelijk dat de invloed van Gilead langzaam maar zeker Canada binnen druipt. Het vijfde seizoen belooft in ieder geval weer heel spannend te worden!

Laatste seizoen
Dat het vijfde seizoen vanaf nu te bekijken is op Videoland is voor fans natuurlijk geweldig nieuws. Er is echter ook minder goed nieuws. Eerder dit jaar raakte namelijk bekend dat het einde voor de serie in zicht is. Het aankomende zesde seizoen zal dan ook met zekerheid het laatste zijn voor The Handmaid's Tale.

Details over het plot van het zesde seizoen zijn momenteel nog niet bekend. Het spreekt voor zich dat er bovendien ook nog geen releasedatum bekend is.

Heb je geen abonnement op Videoland, maar wel op de streamingdienst HBO Max? Dan dien je het voorlopig met de eerste vier seizoenen van de reeks te doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen