Topdrukte! Dit is al het nieuws dat je nu op Netflix kan zien

Netflix voegde weer veel nieuwe series aan zijn aanbod toe deze week.

Jim Pedd, 16-09-2022 13:39

Netflix voegde veel nieuwe content toe deze week. We zetten al het nieuws voor je op een rij!
Chesapeake Shores (S06E05): Een waarzegmachine zet twee nieuwe koppels aan het denken. Mick realiseert zich dat herstel ingewikkeld kan zijn. Connor ontmoet de familie van Margaret.

Ada Dapper, Wetenschapper (3 seizoenen): De piepkleine wetenschapper Ada Dapper en haar twee beste vrienden zoeken antwoorden op grootse vragen en werken samen om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit.

Sins of our Mother (1 seizoen): De zoektocht naar de verdwenen kinderen van Lori Vallow leidt naar een reeks verdachte sterfgevallen, een nieuwe echtgenoot die ook in de dag des oordeels gelooft en moord.

Terim (1 seizoen): De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.

De Ruimtehonden: Apport: een nieuwe planeet voor ons allemaal! De aarde is in gevaar. Genetisch gemanipuleerde honden worden de ruimte ingestuurd om een nieuwe thuisplaneet te vinden.

The Lørenskog Disappearance: Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.

El Rey, Vicente Fernández: Van zijn nederige opkomst tot sterrendom. De Mexicaanse muzikant en icoon Vincente Fernández maakte een heel opvallend leven mee.

Heartbreak High: Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

Santo: Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Brave Ones: Een godin reïncarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkrachten te gebruiken om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden.

Love Is Blind: After the Altar (seizoen 2): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie