search
Nieuwe 'Star Trek'-serie legt de lat nog veel hoger

Nieuwe 'Star Trek'-serie legt de lat nog veel hoger

Star Trek Strange New Worlds wordt nog ambitieuzer dan de show al was.

Jim Pedd
Castleden en een van de schrijvers van Star Trek: Strange New Worlds vertellen en beloven dat de serie de lat nog hoger legt met zijn tweede seizoen.

Momenteel wordt de tweede reeks afleveringen van Star Trek: Strange New Worlds opgenomen. De serie moet in 2023 te zien zijn en hanteert nog altijd zijn episodische aanpak, en dus geen overkoepelend verhaal dat over een heel seizoen verteld wordt.

Star Trek: Strange New Worlds
Tijdens een interview met Screen Rant vertellen castleden Jess Bush, Christina Chong, Babs Olusanmokun en schrijver Henry Alonso Myers over hoe de serie de lat nog wat hoger moet leggen.

Bush: "De schrijvers letten allemaal heel erg op wat we allemaal individueel gegeven hebben in seizoen 1. Okay, nu weten we wat iedereen kan doen en gaan we nog verder. Het is geweldig. Seizoen 2 is briljant. Ik kan niet wachten tot jullie het zien."

Chong: "Er zit een aflevering in die de eerste keer ooit is dat zoiets gedaan is. Het is groot. Je zal het niet zien aankomen. Niet de crossover, het is echt iets anders."

Olusanmokun: "Ik denk dat je nog steeds dezelfde dynamische verhaallijnen hebt. Maar het is meer intens. Ik kan niet meer vertellen dan dat, maar het is heel sterk. Ik vond het geweldig de scenario's van seizoen 2 te lezen."

Myers: "Zonder al te veel weg te geven, proberen we alles te doen van seizoen 1, maar dan een tandje hoger."Aanbevolen artikelen