'Lord of the Rings' onthult zijn schurk in nieuwe beelden

The Lord of the Rings: The Rings of Power maakt duidelijk dat Adar nu de grote vijand is.

Jim Pedd, 16 september 2022 10:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lord of the Rings: The Rings of Power heeft zijn schurk Adar onthuld. Hij blijkt zeker een band te hebben met Sauron! En is daarmee een van de grootste schurken in de serie de komende tijd.
De serie Lord of the Rings: The Rings of Power begint na het verslaan van Morgoth. In deze tijd van relatieve vrede zoekt de jonge elf Galadriel naar Sauron, nadat haar broer Finrod overleed in de zoektocht naar de dienaar van Morgoth.

Lord of the Rings: The Rings of Power-vijand
In plaats van naar Valinor te zeilen om daar in een eeuwig paradijs te leven, sprong Galadriel van haar schip om haar zoektocht naar Sauron voort te zetten. Ze overleed bijna in de Sundering Seas, maar kwam na een ontmoeting met Halbrand terecht op Numenor.

We leren dat Halbrand een koning was van de Southlands, wiens rijk volledig verwoest was door Orcs. Die hebben een ondergronds netwerk van tunnels aangelegd in zijn vroegere rijk.

Een van de elfen die zich daar bevond, Arondir, wordt naar de mysterieuze leider van de Orcs gebracht: Adar. Die speelt eindelijk een rol(letje) in de nieuwe aflevering.

Adar is trouwens een elfen-woord, dat zich laat vertalen als 'vader'. Hieronder de promo voor Lord of the Rings: The Rings of Power:

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, Prime VIdeo, Amazon

Populair nieuws