De erotische avonturen in 'House of the Dragon' zijn enorm ongemakkelijk

Erotiek in 'House of the Dragon' is ongemakkelijk

House of the Dragon heeft minder erotiek dan Game of Thrones, maar of dat makkelijker is?

Jim Pedd, 16 september 2022 om 12:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De vierde aflevering van House of the Dragon, King of the Narrow Sea, debuteerde deze week op HBO Max en bevat wat grote momenten. Let op: vanaf hier volgen spoilers!
House of the Dragon kreeg een paar 'hete' momenten, vooral toen Daemon besloot Rhaenyra mee te nemen op een toer door King's Landing. De twee eindigden in een soort hoerenhuis, waar ze zich enorm konden vermaken. Intussen zagen we in House of the Dragon ook seks tussen Alicent en King Viserys, die er behoorlijk ongemakkelijk uit zag.

House of the Dragon-seks
Actrice Emily Carey is 19 jaar oud en moest de rol van de jonge Alicent spelen. Zij heeft seks met de veel oudere koning Viserys, waarbij acteur Paddy Considine 47 jaar oud is.

"We hebben een geweldige intimiteitscoördinator," begon Carey. "Maar toen ik 17 was en las wat voor seksscènes ik had en welke intimiteit mijn personage zou hebben, waaronder een scène waarin ze de koning baddert, vond het geweldig dat dit gezien werd als een intimiteitsscène. Maar ik was ook bang, want ik had Paddy nog niet ontmoet en wist niet wat voor genot hij was als mens, en hoe gemakkelijk hij het zou maken. Het enige dat ik zag, was ikzelf met een 47-jarige man. Dus ik maakte mij wel enorm zorgen."

Maar de intimiteitscoördinator hielp haar heel erg. "Ik kon het overal over hebben, hoefde mij niet ongemakkelijk te voelen. Het was gewoon een goed, open gesprek en tijdens de repetities was ze enorm behulpzaam. Het ging echt makkelijker dan ik gedacht had."
Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, hbo max

Populair nieuws