Disney+ kan nog veel duurder worden

Disney+ wordt nog vele malen duurder

Disney is namelijk van mening dat de dienst veel te goedkoop voor ons is.

Jim Pedd, 16 september 2022 13:04

Je kan ervan vinden wat je wil, maar Disney+ is erg populair bij de consument. Het is een plek geworden waar je behoorlijk wat grote en populaire franchises kan vinden.
Disney+ is de plek waar Marvel Studios haar series lanceert en dat geldt inmiddels ook al drie jaar voor de Star Wars-franchise. Met succes, want op moment van schrijven heeft Disney+ meer dan 221 miljoen abonnees op al zijn platformen.

Disney+ kan duurder worden
Hoewel recent al bekend werd gemaakt dat de prijs van Disney+ wat omhoog zal gaan, is de streamingdienst volgens CEO Bob Chapek nog altijd niet duur genoeg. De streamingdienst moet volgens hem nog duurder worden, omdat deze dat simpelweg waard is.

Variety vertelt dat de content volgens Chapek van hoge kwaliteit genoeg is om de komende prijsverhogingen te rechtvaardigen. En dan is er nog meer ruimte.

"Ik denk dat we relatief ten aanzien van de waarde die we bieden, te goedkoop zijn. We geloven ook dat de terugval door deze prijsverhoging verwaarloosbaar zal zijn," aldus Chapek.

Chapek vertelde dat Disney+ de komende tijd in elk geval nog veel grote series moet lanceren. Denk aan Star Wars: Skeleton Crew met een budget van 136 miljoen dollar. Dat soort dure producties kunnen tot meer prijsverhogingen gaan leiden.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Disney plus, Disney, Bob Chapek

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws