search
Teaser toont eerste beelden 'Manifest' seizoen 4
Series / Nieuws

Teaser toont eerste beelden 'Manifest' seizoen 4

In eerste instantie zou er geen vierde seizoen verschijnen, maar gelukkig was er Netflix om de reeks te redden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het dramatische einde van het derde seizoen van Manifest had zomaar ook het einde van de reeks kunnen betekenen. NBC besloot namelijk om na afloop van dat derde seizoen de reeks niet meer te verlengen. Gelukkig was dat buiten Netflix gerekend...

Ondertussen weten we dat het vierde seizoen van Manifest begin november op ons zal worden afgevuurd. Langzaam maar zeker raken er ook steeds meer details bekend over dat aankomende vierde seizoen. Ondertussen werd ook de eerste teaser door Netflix gelanceerd. Deze is onderaan dit nieuwsartikel te bekijken.

Twee delen
De maker van de reeks, namelijk Jeff Rake heeft in een interview aangegeven dat het vierde seizoen zal bestaan uit in totaal 20 afleveringen. Ze zullen echter niet allemaal samen gelanceerd worden. De maker van de reeks gaf aan dat hij de twee delen ook echt heeft behandeld als twee seizoenen van telkens 10 afleveringen.

Het eerste deel (en dus de eerste 10 afleveringen) van het vierde seizoen van Manifest is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 4 november 2022.

Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van het vierde seizoen? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande teaser.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen