Gigantische hitserie van Disney+ kent nu al zijn einde

Gigantische hitserie van Disney+ kent zijn einde

De makers van The Mandalorian kennen het einde van de serie wel inmiddels.

Jim Pedd, 16 september 2022 19:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Voor de terugkeer van The Mandalorian op Disney+ in 2023, hint actrice Katee Sackhoff er al op dat ze weet hoe de serie moet eindigen. En ze onthult een wel erg moeilijke coster: Grogu!
The Mandalorian keert volgend jaar terug naar Disney+ met een derde seizoen. Din Djarins queeste is er niet langer op gericht om een Jedi te vinden, maar voor het heroveren van Mandalore. De langetermijnplanning voor de serie is onbekend, al zitten er heel wat hints in de show naar de wederopstanding van Keizer Palpatine.

The Mandalorian seizoen 3
Actrice Sackhoff speelt de rol van Bo-Katan Kryze en haar werd tijdens de D23 Expo gevraagd hoe lang The Mandalorian nog duurt.

"Weet je, dat is mij wel verteld. Maar we zullen moeten afwachten en bezien of dat gebeurt," aldus Sackhoff. "Het mooie met Dave [Filoni] en Jon [Favreau] is dat ze deze wereld vrijwel continu uitbreiden, en ik denk niet dat Star Wars-fans verlegen gaan zitten om content."

Toch is Grogu "een behoorlijke diva. Er lopen vijf mannen continu om hem heen, ook wat vrouwen die checken of het wel goed met hem gaat. Waar is mijn team? Hij is zo'n dramaqueen, maar ook getalenteerd, dus we doen het er maar mee. Je moet wel, want het is zijn serie en wij zijn er toevallig ook."
Bron: CBM

Lees meer over: The Mandalorian, disney plus, star wars

Populair nieuws