search
Meer schermtijd in 'The Mandalorian' seizoen 3 voor deze personages
Series / Nieuws

Meer schermtijd in 'The Mandalorian' seizoen 3 voor deze personages

Bo-Katan Kryze-actrice Katee Sackhoff gaan we vaker zien in The Mandalorian seizoen 3.

Verwacht Bo-Katan Kryze nog regelmatig te zien in het aankomende derde seizoen van The Mandalorian. Ook onze kleine groene vriend gaan we (nog) vaker zien, maar daar zal niemand over klagen!

Phase Zero-host Brandon Davis sprak onlangs met Bo-Katan Kryze-actrice Katee Sackhoff tijdens D23 Expo 2022. Uiteraard kwam The Mandalorian seizoen 3 ter sprake, waar fans inmiddels al bijna twee jaar op zitten te wachten.

Sackhoff over The Mandalorian
Niet zonder reden natuurlijk. The Mandalorian is een geweldige serie, en de meest recente trailer belooft grootse gebeurtenissen in het derde seizoen. Sackhoff is het hier zeker mee eens, al dan niet omdat ze zelf meer te zien zal zijn:

"Het is grappig want ik denk dat de trailer bij de Celebration net iets anders was, maar toch met dezelfde toon, dus dat is alles wat er toe doet. Ik denk dat het nauwkeurig is omdat je inderdaad een hoop Mandos in het rond gaat zien rennen en daar gaan we iets meer over te weten komen wat leuk is."

Daarna geeft Sackhoff aan veel tijd doorgebracht te hebben met Grogu, "hij is een goede co-ster." En dan vroeg Davis zich natuurlijk nog af hoe Bo-Katan zal reageren wanneer ze erachter komt dat Mando de Darksaber in bezit heeft, waar ze op reageerde: "Geen idee, daar zullen we achter komen, nietwaar?"

The Mandalorian seizoen 3 komt in februari 2023 uit op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen