Zorgen over fantasyhit 'The Sandman' van Netflix groeien

Zorgen over fantasyhit 'The Sandman' van Netflix

The Sandman zou zomaar eens klaar kunnen zijn, al na 1 populair seizoen.

Jim Pedd, 17 september 2022 08:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Sandman deed het goed op Netflix. Maar was de serie groot genoeg als hit, om een tweede seizoen te rechtvaardigen?
De serie The Sandman is nu een maand op Netflix te zien. We hebben nog altijd niets gehoord over een mogelijk tweede seizoen. Analisten denken dat er inmiddels reden tot zorgen zijn.

The Sandman-eind?
The Sandman was een grote hit en blijft nog altijd in de top 10 meest bekeken series op Netflix staan. Maar er zijn heel wat factoren die bepalen of Netflix een serie nog eens een nieuw seizoen geeft.

Nu onthult WhatsOnNetflix.com dat de kans dat The Sandman een nieuw seizoen krijgt wat gedaald is. Eerder was die 'waarschijnlijk', maar nu is de kans 50/50.

Nog een ontwikkeling waar fans zich zorgen door maken, is het feit dat The Sandman niet aangekondigd is als onderdeel van Tudum op 24 september. Tegelijk kan The Sandman daar als verrassing gepresenteerd worden.

Schrijver Neil Gaiman vertelde al: "Omdat The Sandman een erg dure serie is. En om voor Netflix te rechtvaardigen dat er geld gegeven moet worden voor nog een seizoen, moeten we het ongelofelijk goed doen. Dus ja, we zijn twee weken lang de best bekeken serie van de wereld geweest, maar dat zou niet genoeg kunnen zijn."
Bron: CBM

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws