search
Enorme hit 'The Handmaid's Tale' eindigt toch niet helemaal
Series / Nieuws

Enorme hit 'The Handmaid's Tale' eindigt toch niet helemaal

The Handmaid's Tale krijgt een vervolg in de vorm van The Testaments van Hulu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Handmaid's Tale komt tot een einde. We zien dus in het zesde en laatste seizoen van de populaire Hulu-serie hoe de kruistocht van June tegen Gilead tot een definitief einde komt. Maar daarna is het niet voorbij.

Showrunner Bruce Miller kondigde het nieuws vorige week aan. Hij bevestigde ook te werken aan een vervolg: The Testaments, die zich in de jaren na The Handmaid's Tale moet afspelen.

The Handmaid's Tale-vervolg
Miller noemde het een enorme eer om het verhaal van Margaret Atwoods boek te mogen verfilmen. "We kijken er enorm naar uit om kijkers een zesde en laatste seizoen te mogen brengen."

"We zijn enorm dankbaar dat Hulu en MGM ons toestaan dit verhaal te vertellen, die helaas tijdens zijn run relevanter dan ooit is gebleken. We zijn dolblij met onze fans die altijd maar steun leverden en zonder wie we nooit op dit punt gekomen waren."

De serie The Handmaid's Tale volgt een vrouw genaamd June, die in seksuele slavernij gedwongen wordt, samen met andere 'handmaids' in een totalitair regime dat gerund wordt door religieuze conservatieven.

The Handmaid's Tale krijgt dus, net als de boeken, een vervolg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen