Netflix domineert met deze 3 grote series

Netflix domineert met deze 3 grote series

In de States worden deze drie series het meest bekeken.

Bram de Groot, 3 september 2022 om 15:41

Netflix heeft een geweldig jaar met releases als Stranger Things en The Sandman. De streamingdienst bereikte met het vierde seizoen van Stranger Things al de top van de hitlijsten op Nielsen.
Nu heeft hun nieuwste serie, The Sandman, zijn debuut gemaakt op nummer drie in de streaming-hitlijst. Volgens TV Line werd The Sandman met een seizoen van 10 afleveringen 1 miljard minuten bekeken.

Netflix' Virgin River versloeg The Sandman nog wel voor de 2e plek met 1,39 miljard minuten bekeken, met 42 afleveringen. De eerste stek is nog altijd voor Stranger Things met 1,42 miljard minuten via de bestaande afleveringen.

The Sandman
The Sandman is het eerste project gebaseerd op het personage, dat ooit uit de ontwikkelingsfase is gekomen. Er werd eerder een film ontwikkeld, met Joseph Gordon Levitt als de ster.


De synopsis van The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.Bron: TV Line

Lees meer over: the sandman, netflix, Stranger things, Virgin River

Populair nieuws