HBO Max brengt je al deze nieuwe series de afgelopen week

Het aanbod van HBO Max groeit natuurlijk elke week weer met heel wat nieuws.

Jim Pedd, 17-09-2022 11:14

Het is zaterdag en dus de dag waarop we in het nieuwe aanbod van HBO Max duiken. Ook deze week is er weer genoeg nieuws te zien op de streamingdienst.
Zoals je van ons gewend bent, duiken we er vandaag ook weer in. Hieronder de nieuwe serie met een compleet nieuw seizoen (of beter: twee), en daarna volgt het overzicht met de vijf series die allemaal een nieuwe aflevering kregen. En ja, we zitten al bijna op de helft van House of the Dragon. Gaat erg snel weer!

De nieuwe series
Het nieuwe aanbod is als volgt.

Les Témoins (seizoen 1 en 2): In Noord-Frankrijk treft de politie een gruwelijk tafereel aan: lijken zijn in macabere poses tentoongesteld in een modelwoning. De jonge, onervaren rechercheur Sandra Winckler leidt het onderzoek. Tussen de gloednieuwe meubels en fake familiefoto's ontdekt ze een foto van Paul Maisonneuve, een ex-politieman met een legendarische staat van dienst. Wat heeft hij met de zaak te maken? Winckler heeft geen andere keuze dan Maisonneuve bij de zaak te betrekken. De sleutel van deze raadselachtige zaak ligt in het verleden van de oudere politieman, maar de eerste aanwijzing die Winckler vindt, maakt het mysterie alleen maar groter...

En deze afleveringen
House of the Dragon (S01E04)
Rick and Morty (S06E02)
Industry (S02E07)
Summer Camp Island (S04E07)
Primal (S02E10)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader